Trimless spots met een oneindige levensduur van BARI

Wie met de tijd mee wil gaan kan niet achterblijven op het gebied van energiezuinig wonen, werken en leven. Vanzelfsprekend kun je kiezen voor zonnecellen, warmteterugwinning en moderne isolatietechnieken. Echter, kleine aanpassingen in huis of kantoor kunnen ook al enorm bijdragen aan een energiezuinige wereld. Neem als voorbeeld de verlichting. Tegenwoordig is het mogelijk om je woning en werkplek fatsoenlijk en natuurlijk te verlichten met subtiele led spotjes voor slechts een kleine fractie van de energie die ‘zuinige TL lampen’ vroeger nodig hadden. Ga je nog een stapje verder, dan wil je hier ook nog eens zo lang mogelijk van kunnen genieten.

BARI staat voor een energiezuinige wereld

Het merk BARI is ontstaan door een constante vraag uit de markt, namelijk de vraag naar een kleine en betrouwbare trimless spot. De visie van BARI, een circulaire economie, in combinatie met de goed doordachte ontwikkeling resulteerde in een uitermate duurzaam en betrouwbaar product. Alhoewel alle onderdelen van hoge kwaliteit zijn, kan er altijd iets stuk gaan. Een van de voordelen van de trimless spots is dat ieder onderdeel apart vervangen kan worden. Dit draagt bij aan een oneindige levensduur van het product.

Trimless spots

trimless spots BARITen opzichte van de reguliere inbouwspots heeft een trimless spot geen zichtbare randen en is daardoor naadloos in te bouwen. Omdat de rand zich op dezelfde hoogte als het plafond bevindt kan het licht zonder belemmering verspreiden. Het resultaat is een rustige en elegante lichtbron.

Bevestiging en onderhoud

Trimless spots kunnen in ieder type plafond worden geplaatst. De wijze van plaatsing kan echter per materiaalsoort van het plafond verschillen. De speciale frames van trimless spots kunnen tijdens de bouw en voor het stuken worden geplaatst, waarna het plafond kan worden afgewerkt. Na de afwerking kan een BARI spot eenvoudig en zonder schroeven in het frame worden geklikt.

Onderhoud van een BARI spot is simpel. Omdat de spotjes modulair zijn opgebouwd, kunnen losse onderdelen met de tijd vervangen worden, zonder dat de gehele spot moet worden vervangen. Dit heeft een economisch en duurzaam voordeel.

Trimless spots kopen

De specialist op het gebied van BARI producten is Trimlessspots.nl. Deze winkel biedt Europese kwaliteit en staat voor een snelle betrouwbare levering. Wil je meer weten over de voordelen en prijzen van BARI trimless spots, dan raden we je aan om de webwinkel te bezoeken of gewoon even langs te gaan de de showroom in Uitgeest.